Kids reading coming book

I have a son who only wants to read comic books? How do I get him to read REAL books with substance at this age (he's 12)? #reading #teens #comic

12 Replies

Salom, onlayn kazіno o'zbekiston saytida mavjud bo'lgan turli xil slot o'yinlari meni hayratda qoldirdi. O'zbekistondan turli xil slotlardan foydalanish men uchun muhim. Sayt har birida o'ziga xos mavzular va qiziqarli o'yinni o'z ichiga olgan slot o'yinlarining keng tanlovini taklif etadi. Immersive grafika va ovoz effektlari umumiy tajribaga qo'shib, har bir o'yinni yanada qiziqarli qiladi.