Hai smua.....

I dh 15 week perut I mcm sakit sgt and bila bagun sakit knp ye tlong terangkan sbb nie first baby

2 Các câu trả lời

Sy pun 1st bby n dpd awal mmg sllu sakit senak pedih perut..msa 9w sbb mmg ad luka kat dinding rahim..11w scan dh xde luka apa semua..tp sakit tu tetap ada..byk kali pergi cek tp doc ckp normal..skg dh 17weeks..sllu sgt rsa sakit..bila pegi scan n cek2 doc ckp semua ok..n katanya itu normal juge😂..even sakit tu blh bt ngis2🥲..kalo tny adik brdik or kwn2 dorg ckp xpena cmtu..tp kalo utk kepastian baik pergi cek..😊

2y trước

T.kasih sis

kalau sakit sgt sila jumpa doktor terus. boleh jadi byk sebab dan kami disini tak dpt nak diagnose

2y trước

t.kasih sis