16weeks pregnant

I dah pregnant 16weeks so means 3 bulan lebih laa . Just nak ask , 16weeks baby takgerak lagi ke camne ? Atau gerak cume halus ii kea ?

8 Các câu trả lời

Gerak cuma kite yg xrse ank 1st slalunya lmbt https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group pregnant 2023, selamat datanggg ❤️

sy 16w dah rasa. skrg 17w makin kuat rasa dia gerak. lagi lagi bila mamanya minum air sejuk 🤭

Hehehehe. Baby bergerak. Kalau minum manis lagi dia hyper kat dalam. Cuma kita je tak rasa.

sy masuk 17 mnggu.. tp x rasa lg bby gerak. tp scan aritu bby aktif kt dlm..

dia dah gerak sis, berenang renang dia dlm tu cuma kita yg tak rasa lagi

Rasa dah, kdang kalau tengah baring, dapat rasa ada gerakan 😬

16w dah 4bulan sis

16w tu dh 4bulan

2y trước

Ouhh salah hehe sorry