I'm pregnant or not any problem

I check dekat rumah on 20oct2022 show me 2 lines then on 31oct2022 I got darah a bit. Its means I'm pregnant or not???

4 Các câu trả lời

sy ank no 2 pon mcm to...sy xtaw prgnt ..tp bleeding sikit2 almost 1w ingt priod or keputihan kne jangkitan i jumpa doc2 ckp nk gugur...after 1w hsptl d&c...xpe sis...dh jumpa doc2 ad bg ubat kuatkn rahim x ..berdoa la semoga kandungan sis baik2...

2y trước

tak bagi ubat apa. datang balik 17.11.2022 scan lagi sekali..takut 😪 😢