Teknik Bernafas jamumaal

Hi I ada lihat teknik tip jamumaal, ada tak lat sini sesiapa yang anak pertama experience guna tips tu dan bukkaan cepat? Tolong share macam mana nak bukaan cepat

5 Các câu trả lời

Saya dah 2kali beranak dan dah guna tips dia, memang menjadi, contraction pon kita boleh kawal, so xsakit sangat, untuk saya doc pon puji sebab pandai control penafasan. Untuk bukaan saya xpasti, tapi untuk contraction memang ok sangat

masa ank 2nd guna tips dia Alhamdulillah blh lyn contrction dgn tenang 😂 thu² msuk lr doc sruh beranak. tgh best lyn contrction xrasa mcm nk beranak pn. sakit perut biasa sbb dh pndai kawal.

Saya buat dulu jadi tapi kena make sure macam dia cakap bila sakit contraction tu datang baru buat. Dari sekarang boleh praktis supaya nanti dah tahu

Saya buat masa anak 1st dl xjadi... Hihi