bagaimana cara mengatasi baby yang sukar nak buang air besar

hye.selamat pagi mumy semua.i nak tanye anak i baru berumur 11 hari.i tenguk baby i ni dia susah nak meneran berak dia.jadi ada siapa tahu tak bagaimana cara nak mengatasi masalah tersebut.dan baby saya ini dia menyusu botol susu berjenama DUPRO.jd saya rase mungkin sebab susu tepung itu tidak sesuai atau mcm mana?? boleh tak korang bagi pendapat atau cara kalau tahu lah nak mengatasi masalah saya sekarang ini??

2 Các câu trả lời

Maybe juga tak sesuai tu. Tak pun cuba buat susu tu cair.