ank xbuang air besar

hye..nk tnye normal ke utk bby 2month xbuang air besar..dh 2hari...fully bf#pleasehelp

3 Các câu trả lời

normal baby yg fully breastfeeding max baby boleh tak berak 14hari. susu ibu mudah dihadam dan diserap jadi xde benda baby nk proses utk dibuang. selagi perut baby okay, baby xde meragam, baby aktif. mean baby awak okay.

normal utk fully bf ni . ada yg 2week tak berak, mcm anak saya seminggu . janji dia aktif, tak kembung perut, kerap kencing + berak takpa.

tq utk information