Korang pernah alami tak macam ni

Hye ,Sy first time mom , pernah keguguran, ni dah 7 week tapi keluar coklat2 macam ni dah hari ke 4 tapi sikit je .g scan kantung ada baby ada ,Dr cakap pantau ,lagi 2 minggu datang scan .. risau sanagtt Sebb pernah gugur..tak sakit perut .and tgh makn ubat kuat rahim .

Korang pernah alami tak macam ni
5 Các câu trả lời

Sy pun keluar coklat lendir camtu. Tp warna dah jernih. Mungkin implantation atau tanda rahim tak kuat. Down juga sy sebab org lain tak mcm ni pun. Sy je yg jadi camni. Tp keluarnya coklat ni sebab punca sy bersama dgn suami. Dan sampai sekarang dia bersambung dgn coklat jernih.

9mo trước

Dah refer ke hospital tak? Doktor ckp apa? Sy pun confuse , sebab ada org pengalaman nya berdarah sampai kandungan 5bulan. Baru darah stop. Baby semua elok je

ubat kuat rahim dpt kat swasta ke ya?sb sye 7week doktor krjaan takboleh bg lagi dy kata awal .dah 4hari darah merah tp takde ketul2 pon ..2minggu lgi app epau pula ..#4kalikeguguran dah

9mo trước

Pergi swasta. Diorg akan bagi bila start nampak kantung , janin atau nampak kantung elok boleh survive.

Saya pun mcm ni. Lagi byk dari ni.. on off 2/3 hari .. ikhtiar je sis.. makn ubat kuat rahim dan bed rest.. selebihnya kita doa byk2 kat Allah maha Pemberi

saya pun juga macam itu,,,, masih minum obat kuat rahim,,, Selasa baru pegi scan

sya pun bru hri ini... nk buat mcm mna ye...