mom fb

hye smue nk tny mcm mne nk bg breast sblah kiri bnyk susu...bby suka isap sblh kanan jela?.so susu belah kiri xbnyk mcm knan..?

3 Các câu trả lời

Kalau sy susu byk belah kiri, kanan kurang. Jd baby pun suka yg belah kiri dari kanan😆 entah sy pun xbuat apa sbb susu bdn sy mmg jenis kurang kot. Dah ambil milk booster 3 jenama dari murah ke sederhana mahal, tp susu tetap byk tu jgk..huhu maaf la xdpt bantu sis just bole sharing pengalaman je😅

Kne bg bby hisap yg belah kiri jgk br belah kiri jd byk susu jgk

4y trước

Yup betul tu bagi dia kosongkan sebelah kiri n sebelah kanan pump pada masa yg sama dia hisap. If x cukup, sambung bgi yg sebelah kanan..nnt lama² dua dua belah akan balance. Sya dh cuba, alhamdulillah ada hasil, walaupon x bnyk tpi ada beza jgk la

Pump mgkn boleh bantu