9 Weeks Pregnant

Hye smua, nak Tanya.. Badan saya makin lama makin panas pulak.. Stress rasanya.. Rajin mandi pn mak xbagi takut sesema katanyaa kalau main air Sgt.. Xp xtw nk buat apa.. Nk tidur pn xle.. Nk duk pn xle panas Sgt blakang Badan nie.. Memang badan akan panas mcm nie ke?

17 Các câu trả lời

Normal tu dik.nanti da hujung² nak bersalin lg la panas.sampai rasa nk kerap mandi

Samelah.. Selagi xmandi sblm tido, mmg xkan boleh tido.. Nak xnk kne mandi jgk mlm😁

4y trước

Haha kn

Sy pn sama.. Panas smpai berpeluh2 mmg akn mandi kerap la sbb x selesa

Sama la. Dan normal je. Misi kk kata perubahan hormon. 😂

4y trước

Owh mcm tu... Haha baik lh terima kasih.. Ank first tu yg xtw😅

normal sis . sya msih alami kepanasan tuu 😅

Yup memang time preggy suhu badan meningkat

Sama bb hormon...bdn saya 24 jm bpluh ..