lambat bukaan

hye semua. saya due 3.06 ni.. saya pujuk pujuk baby keluar tapi 1 tanda pn belum ada😿 saya dh setiap hari berjalan kaki, jln itik, bersama suami dan semua tips diberikan dh cuba.tapi sikit pn tak menjadi😵‍💫 nak buat apa lgi ye? taknak la induce huhu. saya #firstmom

27 Các câu trả lời

Sama la sis sya pun first mom,sya due 1/6 ..dah pujuk ,dh doa,dah exercise,kawan bgi tips suruh brsama ngan laki pun dah,tapi belum ada tanda2 sikit pun..🥲 klau xmau kluar jugak terpaksa jala tnggu tarikh induce nak wat cemana lagi kan..huhu 🥹

sy due 30hb ni..masih risau jugak..sebab selasa ni checkup..kalau takde tanda lagi kena serah diri utk induce😫 doakan sy semoga dapat bersalin normal tanpa induce..serik dah induce masa anak sulong😣

Hai awq in sha allah nanti baby akan keluar jgak nanti awq cube buat sujud lama ii bagi kepala baby mudah untuk kebawah . semoga dipermudahkan urusan awq sesama bersalin nanti 🤲🏻

salam hi awak cuba baca atau dengar selawat masyisyiyah dekat youtube baca surah2 amalan mnx Allah bukak jalan.. Inshaallah rmai bg tips selawat tu.. smoga dipermudahkan urusan bersalin awak 🥰

4t trước

terima masih.hari ini baru saya tahu kewujudan selawat tu sis.nasib sempat tahu walaupun sudah 39w

tenang je sis. tak perlu risau kalau sis tak ada masalah kesihatan. macam sy masa mengandung anak kedua, dua hari sebelum due baru beranak tanpa induce. fikir positif je 😊

sis sy ad pengalaman ank ke 2....jln2 betul smpai penat..pusing mall...huhu..pg tu dh rsa contraction...mgkn nak ke sbb bby dh kuar wallahualam..huhu..38w ank slung n ke 2

saya due 5/6 , cek dekat KD baby da masuk laluan tapi masih takde tanda baby nak keluar . masih aktif bekerja mcm biasa dan bershopping dkt kedai eco 😂

sya tkda pngalaman sbb ni pn preggy anak sulung baru brpa bulan. tpi dgn harapan yg besar semoga Allah permudahkan urusan bersalin ya

pd sy,kita usaha.normal ke induce atau czer, selebihnya kita redha janji ank sihat.sy pon dh usaha, last2 czer.nk xnk kita redha je

Sy pn first mom, due 28.05, baby belum kluar juga 🙈 nebes 🙈 semoga dipermudahkan semua urusan bersalin kita ya

3t trước

bersama dgn suami stiap hari pada waktu dekat due pn membantu