Discharge During Pregnancy

Hye semua. Nak tanya, normal ke kalau pregnant, ada discharge? Discharge saya warna putih yogurt. Tak banyak tapi bila masukkan jari dan bersihkan dalam vagina tu baru keluar. Kadang macam ada bau membuatkan saya rasa tak selesa untuk bersama suami. Ada sebarang ubat tak untuk elakkan discharge ni. First time pregnant, jadi banyak yang memang saya tak tahu. Mohon bantuan mommy's sekalian untuk kongsi pengalaman dan rawatan yang dilakukan berkaitan discharge ni ya. Terima kasih. #firsttimemom #pleasehelp #discharge

2 Các câu trả lời

bila kita pregnant keputihan akan lebih banyak dari biasa..tapi kalau sis rasa was was bole try tanya klinik n mintak ubat

sy mkn yogurt or air yakult yg biru sis.. bersih xde keputihan pon..