PIZZA DOMINOS

Hye semua.. boleh kew awal2 preggy nak makan pizza... tringinn lar plakk bila tgk pizza niy ???

36 Các câu trả lời

makan jela janji tekak boleh telan..yg tajam2 mcm nenas dsb elakkan lah tu je..

Boleh Sis. Sy pun selalu makan pizza....dlm Perut pizza byk dr Nasi😂😂

Makan je. Yang penting jangan pedas sgt, klu yg ada nenas tu ketepikan.

Tp yg ad nenas mcm hawaii tu suami sy da asingkn awal2 .. Skrg sy 7weeks

Sye mkn je.. Siap nanas skali mkn.. Alhamdulillah xde pape.

5y trước

Yang tahyul org zaman dulu sis, terbawak la smpai sekarang,lagi tau kita mengandung dh macam2 pantang ini itu.smpai stress ibu mengandung dengar pantangan tu.

Trima kaseh semua.. bru senang hati cket nak mkn nnt.. huhu 😘

Blh j...tp kne request x mo ltk nns la ng dyowg.. Kang x mmasal.. 😅

4y trước

huhu trima kaseh.. btw post niy dah lama.. huhu sy dh selamat bersalin pown.. anak pown dh msuk 2 bulan..

Bleh je, cuma elakkan nenas..sbb ade org blh mkn ade org xleh..

Boleh jer.. Awal preggy selalu jer suami bawa ke dominos pizza

Blh je, sye awl pregnant pn mkn domino sbb nsi xleh msk😅