tambah susu formula

Hye semua.. bayi sy sekrg da berumur 8m++..mula aktif memanjat sofa,belajar bertatih,bljr bdri sdri... Skrg byi fully breastfeeding dan makan solid food...tp kebelakangan ni,sy liht baby sy mcm kekurgn bert badan...dan sy rasa susu sy tak mengcukupi untuk tumbesaran baby ..boleh tak saya bg dia susu formula ?? Tapi dalam msa yg sma sy msih kekalkan breastfeeding.??

5 Các câu trả lời

Sis cuba tanya nurse masa check up nanti. Kalau betul2 berat x seimbang dgn ketinggian baru buat keputusan. Tapi kalau sudah campur susu