Susu tepung utk momies

hye saya nk tnya susu tepung ap yg recommended utk mommies yg dh masuk trimester 2 .. saya cadang nk beli .. tq

3 Các câu trả lời

sblm ni saya minum anmum tp tak sedap + gula tinggi. skrg minum frisomum rasa ok gula pun tak tinggi. kalau ada gdm hati2 pilih susu materna sbb mostly tinggi gula. kena check ingredient dulu. gdm better minum susu fullcream je

Hai. Boleh try and error. Mommy boleh request sample. Saya pernah try similacmom dan enfamama. Dua² Alhamdulillah okay

2y trước

yekea tq.. kat mana yea biasenya ad jual sample ?

tak minum susu tepung dh. kaalu sis gdm better nak merasa susu. ambik susu full cream..