22week 2day

Hye saya dh 22week 2day dan date sy 7/7 ni makin hari makin berdebar rasanya sebab rasa makin dkt je dgn date tu 🤣 dan sy jugak rasa takut sebab saya sejenis yg takut klu melibat kan hospital or klinik sejak mengandung ni baru merasa kena ambk darah tiap bulan , di sbb kn anak ku rela kan jua 😭 dan selalu rasa takut dan risau bila nk dkt date nnti sebab saya sejenis tk tahan sakit sedngkn sakit sengugut je saya rasa tk tertahan ini kan pulak org ckp sakit beranak 3x ganda sakit dari sengugut mampu ke saya 🥲 takut kena seluk dan takut kena jahit sbb byk dgr cerita org yg penah melahirkan 😌 #firstbaby

2 Các câu trả lời

keep positive sis. bila dah nak bersalin tu memang dah takda rasa takut kena seluk atau jahit. mcm sy, masa nak bersalin anak 1st,kena gunting pun tak rasa. dlm fikiran cuma nak cepat baby keluar ja. sy bersalin anak ke 3 baru ni,sbb tak sabar nak tau bukaan dah ada progress atau belum,sy balik² suruh nurse seluk sbb sakit sgt². dlm fikiran sy nak cepat keluar baby. tak sakit la kena seluk,lg sakit contraction. bila baby keluar hilang terua kesakitan tu semua.

Nak dekat duedate kita, saya 5/7

1y trước

sama la kita due 5 july