Femur length tak normal

Hye, saya baru je pergi buat details scan tadi. Dr cakap femur length baby lewat 8 minggu. Skrg saya dah 22 weeks tapi bila scan still 14 weeks. Padahal saya ada buat scan jugak bulan lepas, time 17 weeks , baby punya femur length memang ikut minggu sepatutnya. Takkan mengecut pulak kot tumbesaran baby. Skrg ni saya risau sangat. Dorang nak refer pakar. Hopefully lah semuanya baik2 je 😭😭😭

10 Các câu trả lời

Blh sye thu mcm mne keadaan bby ? Ank sye pun femur length dia kurang 4 minggu sblum nie

2t trước

tkasih... hopefully semua nya makin ok

Semoga dipermudahkan segala urusan dan baby baik² saja. Aamiin 🤲🏻

semoga dipermudahkan urusan sis dan bby baik2 sj.. Aamiin Ya Rabb

semoga dipermudahkan urusan dan semoga baby baik2 saja.

semoga dipermudahkan urusan puan dan baby sihat selalu

moga sis dan baby sihat selalu dan dipermudahkan.

Sy doakan anak sis baik-baik saja. Amen 🙏🏻

Macam mana keadaan baby sekarang?

cmtu la sy...risau sgt2

Awk ada minum susu x?

1y trước

semoga baby puan sihat sentiasa dan semua nya baik² saja amiiinnn 🤲