AIR KETUBAN BANYAK

hye nak tnya mommy2 semua ada pengalaman tak air ketuban bnyak dalam 20 mcam tu baru 28 week risau plak first mom

1 Trả lời

hai awak. first baby dulu saya pun ada air ketuban banyak masa scan 28w. tapi ada few abnormalities sekali yg doktor detect through simple scan tu, bukan air ketuban je. then dia refer pakar. kalau dia detect air ketuban je yg banyak, tak nampak masalah lain, boleh jadi sebab ada GDM atau infection, atau baby ada masalah menelan ke etc. nanti sis akan di-refer ke pakar tak, untuk scan lebih detail cari puncanya tu? moga selamat & sihat2 je momy & baby 🌹 doa banyak2 tau

6mo trước

baby smua okeyy .. kalau gdm blum thun lgi keputusan minggu dpan baru keluar