Naikkan berat badan dan hilangkn keputihan

Hye mummy to be bole tak share mcm mana nak naik kn berat badan or tambah selera mkn?cara nk hilangkn keputihan jugk keputihan tu dye mcm bau masam ii yogurt dgan mcm bau clorox normal ke mummy ii?saya pregnant dh nk msok 21w hm

1 Trả lời

mommy, bgtau doc masalah keputihan.. sa pn alami masalah ni, bnyk jgk la .. then , doc buat rawatan.. alhamdulillah.. esok nya.. keputihan dan hilang, still ada .. tp yg normal lah, x mcm sllu.. kena cpt2 p rawat, takut kuman effect baby

12mo trước

suzalina,. doc bg antibiotik pil utk mkn, ubat sumbat dlm vagina n jarum antibiotik. klw hsbn 2 jk.. antibiotik mkn dgn jarum.