susu ibu mengandung

Hye moms.. sy nk tnya pendapat tentang susu ibu mengandung.. korang minum susu ap ya moms.. sbb docter sugguest sy amik friso mom.. hehe.. sja tnya nk kongsi2 pendpt.. #seriusnanya #ingintahu

2 Các câu trả lời

Saya minum friso mum tu sebab yang tu je boleh masok,susu ape2 pon ok janji tak alahan

2mo trước

Sis nak tanya. Saya dgr minum friso mum baby besar. Betul ke?

susu kotak biasa. janji nama dia susu.

10mo trước

mmg lh susu.. xkn la air buah pula momy🤣.. stiap susu berbeza pula kandungan dy.. sma la mcm buah..lain buah lain zatnya mommy..btw tq sudi bls 😊