Siapa due 24/1

Hye Mommy2 sape yg due same nn saya 24/1..saya hrp bby kedua ni cukup bln..sbb ank first 35week dh bersalin..saya doakn mommy2 dan saya dipermudahkn segala urusan

19 Các câu trả lời

Smoga dipermudahkn sis, saye 8/1 Saye ank 1st 34w3d Ank 2nd alhamdulillah 38w after 5d warded baby xnk kluar Now 3rd baby dh 34w lg 2w4d birthday kakak dia wlau brhrap dia kluar date tu 😅 https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group pregnant 2023, selamat datanggg ❤️

Sy 25/1 InshaAllah.. hrp dpt bersalin sblm due date smingu awl pun xpe sbb sy ada gdm n tgh dc huhu.. moga Allah mudahkan n lancarkan urusan kita bersalin dan slps bersalin amin3

2y trước

Kan. Moga Allah mudahkan urusan kita bersalin dgn sng cpt lancar sblm due date kita amin 🥹🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

hy mummy .. sy due 21/1 sma lhh sy pon .. msa bby first 37w dh bersalin hrp2 bby ke 2 nie ckup bulan n bersalin ikut due.. semoga dipermudahkan urusan mummy yer🥰

2y trước

37 w dah cukup bulan

Saya 25/1 .. tu laa saya pun harap baby keluar ikut masa nya . Skrg 31w , asik rasa false contraction je 🥹 semoga urusan kita dipermudahkan

22/1/23 anak first.. sekarang sakit bahagian celah kangkang.. semoga dipermudahkan urusan kelahirannya nanti..amin

sy due 20/1... baby melintang lg, blm turun kebawah kepala... doakan baby sy berpusing sblm cukup masa...

2y trước

Aamiin... terima kasih

Kita sama due 24/1. Semoga kita semua dipermudahkan urusan bersalin nanti.. Insyallah Amin 🤲

saya 24/1..insyaallah semoga dipermudahkan segala urusan kita ..amin

Saya due 15/1 semoga dipermudahkan urusan bersalin kita semua.😃

saya 21/1. insyaAllah moga kita sama² dpermudhkn urusan...😊