demam mengigil

hye mommy saya baru sangat masuk 4bulan normal ke ye demam sampai badan mengigil tapi suhu bdan tak naik , badan rasa tak selesa kebas kebas pusing kiri kanan semua tak boleh , dan rasa loyaa nak muntah perut asyik mengeras tambah pulak bfr this pernah gugur , so normal ke kalau jadi mcmni ? susah sangat nak tidur position semua tak kena

1 Trả lời

tak normal. segera pergi check. ibu preggy klau demam lg nurse kt kk risau