Jenis Upt mainkan peranan jugak ke

Hye mommy.. nk tny normal ke test upt dipntell line terang.. n lpas tu pakai brand shop** line kabur plk.. hari ni msuk 7w.. firstmom#

Jenis Upt mainkan peranan jugak ke
3 Các câu trả lời

ya betul haritu try yg shoppe strip kecik tu xnaik/xnmpk. bila try dip n tell naik elok ja masa tu delay period 2 hari.

9h trước

tu la harap upt kabur pun.. kandungan ok

Mcm saya pakai 3 upt. Buat awal pagi bangun tidur mmg pekat. Cuma tgahari dia samar. Malam pn samar

9h trước

yg ni pkai upt yg mana

hat shopee mmg gitu. suka2 kabur kdg xde line lngsng ..

9h trước

tu lah.. sy dh x cek upt ni.. sbb tggu nk scan 8w mggu depan