Boleh Ke Bersama ?

Hye mommy , nak tanya . Kandungan saya baru 6weeks 5days , boleh ke bersama suami time first trimester ni ? Baru je bersama but slow ii je cik abang buat ..then pagi tu rasa kurang selesa kat perut , so mommy rasa apa perlu saya buat yee ? and ada effect risiko teruk tak bila bersama ?#SeriusTanya

1 Trả lời

better elakkan bersama first trimester.. tggu atleast 16minggu, sbb kandungan masih lemah .. even cik abg buat slow2, tp risiko tu still ada 🥰