baby 5 month 14 day

hye mommy , bole x bg tips nak elak dr mentua yg bg makn kat baby . baby sya 4 month aritu da bg biskut oreo , mashed potato . sya da bgtau husband ckp ngn mak dya jgn bg mkn kt baby tp husbnd x pdli . skrf baby da 5 month pun bagi makn biskut baby tu n lain2 lgi . mentua bg makan sbb baby asik mengunyah ja bila tgk org makan . help me pleasee . kesian tgk anak x ckp bulan lg da bg makan mcm2

5 Các câu trả lời

Sis bgtau je doc tak bagi.. bgtau je dah tanya doktor yg bgtau.. kalau doktorpun mil nk lawan xtaula

2y trước

baik awak , tq