Alahan mual Hilang normal tak

Hye mommies .. sy nak tnyaa laa normal ker 14w+++ mual dah Hilang selera makan pn semakin ok .. bukan apa ini kandungan sy yg kdua utk anak yg ptama .. sy pnah gugur setahun dlu .simptom sama jgak alahan tetiba Hilang & selera makan dh ok tp at last gugur . Sy sgt risau sbb Baru nie sy ada demam panas & dah refer ubat dr doc .mybe sbb ubat jgak ke alahan mual sy Hilang niee .. mohonn pcerahan Dr mommies2 lain ...#seriusnanya #ingintahu

1 Trả lời

normal kalau alahan dah hilang. ada orang alahan on off, ada orang alahan sampai 9 bulan, ada orang takde alahan. awak jaga diri baik baik ya.

2y trước

Kita sama Trauma y gugur ank prtma,, smpi skrg msih tkt bnyk pujuk diri je skrg ..,, semoga semua nye ok Baby pon sihat n selamat smpi lahir,,