6w just nampak kantung..normal ke??

hye mommies semua,hari ni saya dah 7w..saya nak tanya..klu scan 6w normal ke nmpk kantung je?? week ke berapa kita boleh nampak baby and heartbeat?? saya risau la selagi tak nampak baby & heartbeat sbb sebelum ni penah gugur ???

6w just nampak kantung..normal ke??
53 Các câu trả lời

sy 4minggu da nampak kantung..allhamdulillah

hi sis.. kndungan sis yang ini selamat ke?

saya scan 6weeks dah nmpk dh jantung baby

sy 6weeks tk nmpk kantung pun lgi sis

Scan 10weeks nanti.. Insya Allah nampak...

5y trước

Biasanya dktr akan suruh dtg balik dlm 2 weeks utk scan.. Saya pun mcm tu juga.. Bila tak nampak dktr bgtau dtg sekali lg... Sbb mula2 6weeks x nampak apa.. Pastu 8 weeks baru nampak janin tp heartbeat x nampak lg.. Lps 10 weeks scan tgk lg skali baru ada nampak heartbeat..

Sy minggu 10 br dftr n scan semua

normal..sye hri tu 12w bru nmpak

normal. nnti 8-9w nmpk janin

Semoga dipermudahkan sis

Awak scan atas ke bawah??

5y trước

Ok.. Thanks awkk..