ingin tanya

hye mommies !! saya first mom , nak tanya kenapa ye saya kerap sakit dekat bahagian yang saya bulat kan tu ? sakit kat bahagian tulang , xde luka or anything kat kulit , rasa sakit dia mmg kat tulang btw saya baru nak masuk 25week , sakit dia nak jalan pun terasa sakit sangat sangat

ingin tanya
2 Các câu trả lời

Saya pun sakit sis . Lagi2 waktu saya solat nk tahyat akhir tukn letak satu punggung nk kema tampung satu badan… jadi mmng sakit . Jadi saya pergi urut dekat bidan. Dia urut2 saya punya punggung tu. Mmng sakit. Lepastu terus ok. Dah tak sakit dah lepas urut.

sama la sy pon duk merasa benda sama . rasa mcm tulang pgung rapat gtuu . ad org ckp normal rahim mngembang ke mmbsar sy lupa 😅aritu rsau gak sakit tulang papan pgung, pastu lenguh kt bawah tu. jln pon snget2