Injection kancing gigi

Hye mommies.. nak tnya.. its normal bila lepas kita dpt injection kancing gigi, badan rasa bisa2, rahim rasa sakit, tempat nak membuang pun rasa bisa jugak. Bila nk duduk, baring or berdiri, mesti rasa sakit.. its is normal or not? Ada sapa2 boleh share pengalaman?

11 Các câu trả lời

sye bru cucuk 2 hari lpas..cucuk yg kedua..mmg rase sakit sngt yg kedua ni nk tdo mlm pon rse lenguh2 tngn..sllu tdo mengrng kiri cucuk pon blah kiri..malam langsng x boleh nk tdo..pkol 12 suami buatkan air untk hilng lengoh dgn skit gigi alhmdulillah lpas minum air boleh tdo and skit ggi lengh tngn hilang..trs..bgn dh jdi mcm biasa tekan at tmpt cucuk pon dh x rasa skit.

saya cucuk kancing 28w at the same time husb pon cucuk sebab jari terguris pisau teruk , malam tu memang bertumbuk jela bahu masing masing, husb sampai demam sebab first time kancing.. kita pulak okay je sebab dah banyak kali cucuk zaman sekolah😂🤣

saya lpas cucuk baru ni sakit dekat tempat cucuk je. yg area puan ckp skit tu mcm nk duduk ke berdiri. Dari baring ke duduk.mmg ada rasa.tpi rasanya sbb perut Dan bby semkin besar..

1y trước

sy pn xsure la. tp lpas kene enjet ni. mcm percepatkan bby utk keluar 😅.. risau dh rasa sbb sblm enjet bby aktif mcm mne pun lasak xde rasa sakit ke bisa ke. tp lpas kne enjet mcm tambah lagi sakit bisa kt bawah.

bisa bisa basan tu normal , saya haritu kena balik demam terus . alhamdulillah 3hari hilang sakit . tapi bab bab sakit lain tu tak sure la , cuba tanya misi ye sis .

1y trước

sy dh tnya misi dia ckp sepatotnya xde pape effect. klau rsa sakit trus pergi spital. tp skit bisa ni mcm rasa contraction nk branak lpas kne enjet ni. bby plak aktif tendang2. mmg trasa dia mcm turun kebawah jln tu. lg bisa sakit dia.

xtaw la sis...sy smlm bru je cucuk kancing gigi pertama..26w...sy ok je...xde rase ape2 ..cuma tgn la ad rase sakit2 lenguh2 gitu je...

1y trước

to la...sy kne 2x...sb jrk ank 8thun...1 pon sakit oo bila ubat mask...dh 2 hari pon lengguh xilang lg

lepas sy dpt injection, esoknya bahu bengkak. tuam ais dekat seminggu, baru surut. next 2 week second injection pulak

saya baru hari minggu 25 first injection kancing gigi. rasa berat bahu je ni lepas 2 jam injection

sy lepas cucuk baby aktif asyik tendang2 kuat lama2 tgk ok je tkut jgk ttba kerap tendang kuat .

Sy bru cucuk skli mnggu lps. Rsa sengal tmpt cucuk je. Xtau kli ke dua bln dpn cmna lak rsa

sy lepas cucuk cuma rsa lenguh bahu dan bngkak area kena cucuk tu dekat 2 mnggu bru surut