Perut Makin Kecil

Hye mommies. Nak tanya, normal ke kalau perut harini nampak kecil dari hari2 sebelum ni? Skrg sy dah 10weeks. Masa 7weeks sy masih lg ada selera makan. Masa tu memang obvious sgt perut besar. Skrg dah start xlalu makan & muntah2, tgk perut makin kecil. Perlu ke risau?

16 Các câu trả lời

normal kot... sbb 8week.. nnti die besar balik 18week.. 😉 take care ya...

It's okay, masih awl kehamilan mmg kita pun confuse dgn saiz perut hihi

Normal sis.

F

baby bump sy timbul pd usia kandungan 16weeks.ukuran 16cm-18cm sj..tpi xlh ketara sngt..hehe..skrng dah 26weeks.ukuran dah 22cm sj.☺☺

Normal