Hospital Bersaling Murah

Hye mommies!! Ada idea tak nak bersalin dekat Hospital yang suami boleh ikot teman di dewan bersalin but price still affordable under 1K? Area Selangor? Possible tk? 😭

2 Các câu trả lời

hospital kerajaan husband boleh teman lr. tpi kena buat swab test. call dulu hospital tu tanya. ada hospital nak klinik punya result. ada hospital x kesah buat swab test sendiri. kalau swasta semua ats 3k. normal pon boleh cecah 3500. czer kena standby 7k above. tpi dlm tgn atleast ade 12k to 15k incase ade emergency.

Ppum. hukm. bersalin normal bawah 1k lagi. tapi kena book awal sis.