Alahan pregnant

Hye momies, ada tips x nak hilangkan alahan first trimester... 9w pregnant.. makan je muntah, minum air pon muntah.. #firstmom #SeriusTanya #ingintahu

14 Các câu trả lời

kena tengok jenis makanan yang sesuai.. makan sikit2 tapi kerap.. tapi kalau awak kerap muntah dalam sehari tu, better pergi hospital, minta masuk wad, masuk air dan dipantau doktor..

2mo trước

tu laa.. kdg sy pon risau tkut bby knp² kan.. klu still xleh go on jgk sy mmg niat nk g masuk air kt hospital .. btw tq sis respon

Saya first trimester saya alahan teruk taknak makan taknak minum . Just nak manis manis je . Saya amalkan buah oren everdayy . Habis je beli

jmp doktor, bgtau awak alahan teruk. nti doktor akan bg ubat khas. sy dulu pun mcm awak. minum air putih pun muntah.. lemas sgt bdn.

cuba minum air spritzer