Perut kecil

Hye ibu2 smua...normal ka 20 weeks perut nmpk kecil?😥😥🥲risau.je nurse ckp perut kecil..balik2 sru buat scan dklnik swasta..tp sya blm.buat scan sbb cuaca skrg xmngizinkn kmna2...ada tak ibu2 ada pngalaman mcm sya..risau kadang klaw sllu nurse ckp prut kcil...brat sya pun stiap mnggu brkurang😥😥 #20weeks_4days_preggy,,#

1 Trả lời

Its okay sis, saya dari awal sampai 9bulan tak nampak perut tahu tahu bersalin. janji baby sihat alhamdulillah. Berat saya pon tak naik sampai bersalin. Mommy jangan risau okay🥰

2y trước

ya ka??tq sis ...lega hti skit bca komen yg positif..biasa lh kdg2 lain ank lain pmbwaan kan..xsma smua..