UFEME Glucose 2+, 4+

hye ibu2! ada sesiapa mcm sy x, 1st check ufeme glu 4+,then next checkup 2+. td sy kene minum air gula. semntara tunggu result sy nk tanya, agak2 sy ada diabetic ke ek? risaula😭.

1 Trả lời

Aikkk kan awak dah minum air gula. Tgg je lah resultnye. Awak tanya sini mana lah kami tahu awak ada diabetic ke x. Kalau melalui dari air kencing, x boleh detect kencing manis pun. Sbb tu nurse suruh puasa dan kena ambik melalui darah baru tahu ada diabetic ke x.

12mo trước

sblum ni ank 1st n 2nd xpenah sangkut glucose bila buat test ufeme tu. cuma nk tau pengalaman dr ibu2, kebarangkalian dpt diabetic tu tinggi tak lepas 2x sangkut ufeme glucose. tu je. btw tq komen