Selamat melahirkn dh

Hye assalam...sye dh bersalin 2.30 ptg tdi bersalin normal x sia ii menahan contraction dri kul 9mlm smlm bbynye kluar ii tembam jenuh kne bebel ngan nurse sbb x reti teran maklum la first time...hrp ii cukup la duit nk byr bil hospital nnty dh la simpan 100 je hrp ii la bil bwh 100#firstmom #firstbaby

26 Các câu trả lời

Saya pun 1st mom jugakk and dah bersalin harini 38w pukul 1254pm tadi. Tapi takda rezeki keluar normal walaupum dah bukaan full sebab saya punya oksigen drop. So terus emegency czer but takpee Alhamdulillah selamat saya dan baby! And untuk sis pun taniah! Selamat berpantangggg mommy 💕💕

tahniah! dan selamat berpantang🌻. jangan risau awak. bersalin normal bawak 100 ja. inn shaa allah, allah mudahkan awak. baby berapa kilo tu awak😍

10mo trước

tahniah selamat berpantang sis..

alhmdlullah..tahniah...best nye...kite ni bilaa laa..dok tggu jee....selamt berpantang sis....klau normal x de ap2 mslah bawah 100 je...sy ank no 3 czer 180....

8mo trước

insyaallah...harap2 laa...klau normal sy dlu rm40 je...x tau laa skrg...awak tau laa zaman skrg kn mcm mne...huhuhu....

nnti share la harga bil hospital.. nk tahu jgk sbb sblm ni warded bby x gerak kne cas rm73.. sy pn simpn utk bsalin 200 je mmpu 😅

bersalin normal bawah 100..saya masa bersalin bulan lapan kena admit ward 3hari rm35..sebab xada masalah sangat

Alhamdulillah..tahniah. saya nak masuk no.3 ni pon x reti2 teran sampai masa anak kedua kena marah...heheheheh.

mashaallah alhamdulillah selamat berpantang sis .. InshaAllah allah permudahkan urusan awak

alhamdulillah.. tahniah sis... insyaaAllah ckup tu.. klu baby pun shat x kne tahan nicu..

10mo trước

insyallah thankss

Alhamdulillah tahniah awak! selamat berpantang. Jaga diri elok2 take care 😘

Tahniah sis, selamat berpantang .. doa kan sy juga beranak normal yaa Aminn