Baby 8 bulan

Hy smua, ank saya dh masuk 8 bulan tpi dya bru bley meniarap, ada la stengah orng dh downkan saya sbb perkembangan ank sya lmbt hm 🥲 pls bgi saya semangat hm 🥲🥲

2 Các câu trả lời

ank dorg lahir2 dh blh meniarap ke 😂chill sis...masuk telinga sebelah, keluar telinga sebelah. kita nk bsrkan ank kena tenang2, banyakkan baca, tanya dktr klu xpasti.

9mo trước

jawab je mcm biasa..milestone tiap bdk beza2..hatta adik beradik pun. kita as parent blh guide and encourage ank.

ckp kt dyorg sme je nant umur 17 bru bley amek spm.. kalut2 sume nk cpt kenape..