Disember Mommy To Be

Hy! Ada yg dah packing hospital bag ker tu? 🤭 Marilah share sedikit sebanyak apa yg mommy dah packing. 🫶🏼 #30weeks

14 Các câu trả lời

Due bulan 12..skrg ni 30w2d😍Alhamdulillah baju baby dh packing dh.. Skrg ni kalau g mana2 mmg akan standby bag bby dlm keta dh.. Misi pn dh suruh standby bju sesiap dh.. Misi sja buat kita rsa takut plk hahaa

Sy due 12/12 niy. Alhamdulillah barang baby semua lengkap dh basuh apa semua. Xsimpan dalam beg jer lagi. Sy doakan utk sy dan semua bakal bakal ibu dipermudahkan segala urusan bersalin nnti🤲🏻❤️

alhamdullilah barang bby dah packing..skrg 29,weeks..duedte bln 12..tnggl barang mommy je blom😍😍😘😘 semoga urusan kita semua dipermudhkn dan brjlan dengan lncar aminnn

Alhamdulillah saya pon bulan 12 due date 10hb☺️ saya belom kemas lagi barang😁 barang pon ada lagi yg tak beli...semoga dipermudahkan segala urusan IBU2 semua,aamiin²

Alhamdulillah baju & barang2 dh siap beli tapi belum basuh n pack lagi 😅. InshaAllah by next week siap packing 😁 Baby dh start gerak aktif non stop ni huhu

Hi mommies.. harini 30w3d.. due 18/12.. dah start packing jugak barang baby.. tapi belum habis semuanya.. semoga dipermudahkan urusan bakal mommy semua 🥰

sy skrng 30w5d baju baby dh siap packing dlm ziplock bag, baju bonda je belum packing lg. dh boleh prepare utk bersalin sbb takut bersalin awal.

Hai. Due bulan 12 juga. Tak tahu bila nak start packing barang. Banyak juga barang yang belum beli lagi. Dah kena start packing ke 🥲

2y trước

due 1/12, belum prepare apa2 lagi🥴

alhamdullilah semua sya dh packing. sbb due awal bulan 12 ni. skrg 32 week 3day. agak takut jgk nk bersalin. xtau mcm mne nt.

2y trước

wah sama😍😀 semoga di permudahkan utk kita ye

hai.. saya pun nak masuk 31 weeks. dah siap packing barang baby n mommy 🥰. makin berdebarrr menanti hari