Covid waktu hamil

Huwarghh saya kena covid,kandungan baru masuk 16minggu,risau sangat😭husband pun risau 😭

4 Các câu trả lời

Saya first time + covid masa kandungan 21 weeks haritu. Warded 2 hospital selama 5 hari. Faham sangat perasaan risau kat baby🥺 Sis banyakkan minum air suam & kuatkan diri lawan! Kita ibu2 yang kuat!❤️

sy pregnant 32w kena covid, warded 3hari dkt hspital, sebab bby kurang aktif.. skrg sambung kuarantin lagi 2hari dkt rumah.. doc bg ubat utk cari darah, kena cucuk selama 10hari..

6mo trước

Masa awak tahu kena covid, awak terus pergi hospital ke? Pergi pac?

cepat sembuh yaa awk. Allah risau sgt2 yaa. insyaAllah xde apa2. kuat lawan yaa. makan orange jambu bnyk2 untuk vitc. kuat yaa. moga awk dan bby sentiasa dilindungi. aamiin🤲

6mo trước

terima kasih sis,nnt saya suruh husband cari jambu tu dengan orange,ni dah kali ketiga kena,tp kali ni pregnant tu yg over risau tu😭

update mysj, kuarantin 5 hari. klu demam, ambil panadol biasa, klu sakit tekak/batuk/selsema buat lemon madu panas. pastikan bdn cukup air dan mkn.

6mo trước

baik terima kasihh🙏