4 months pregnant.

Hubby doesn't try to put his hand on my belly. Only did it when i hold his hand to my tummy. Normal?

247 Các câu trả lời

while my hubby loves to see my bump & even kiss it! everyday he will hug my belly and whispered to baby. 😋😋

4y trước

Same😍

Suami sy tiap kli lek keje atau nk tido msti pegang2 perut sy ckp ngn anak dia...skali ank dia respon haaa lg kuat la dia duk godek2 perut sy 🤣🤣.time g keje pon sama pegang perut sy ckp jgn nkal papa nk g work..

Normal kot sis, i pn first time pregnant, my husband xd pn pegang perut ke apa, but for me is ok, as long as he always be there for me, if i ckp sakit kaki, dia urut. Maybe dia masih dalam keadaan xpercaya kot 😂😂😂

It is normal. Same goes to my husband..at first he is so sacred to touch my belly. but then I slowly take his hand to my belly when baby is kicking actively. .. His reaction is priceless!! 😆 hahahaha

kalau saya, suami letak tangan je dekat perut pun saya akan terus terlena tidur..dah masuk 5month ni lagi la kalau tak selesa sikit minta suami letakkan tangan dekat perut..terus jadi selesa dan okay..

biasa la laki.ada yg x reti nk show the expression.nk kena suruh baru buat.same goes to if I ask him to read about pregnancy articles n so on.alih2 dia suruh kite yg cerita kn kt dia.adeh..bab tgk motor2,kereta,reti plak.😂

5y trước

Betul2.. sama la dgn en suami saya. Kalau dia jumpe ape2 artikel pun dia fwd kat kite soh baca bkn dia nk baca..😂😂

Berbeza pula dgn sy. Sejak 8 weeks masa tau sy pregnant, husband dh mula usap2 perut, cium perut dan berborak dgn baby walaupun baby x dgr lagi. But it's okay mommy. Different pregnancy, different journey

Sy 17w pjj dgn suami. Selalu tny adik nakal tak. Bila jmpa selalu jgk dia sentuh perut sy lagi2 bila sy bgtau adik tukar posisi dr kiri gerak ke kanan. Tunggu perut sis besar nanti mesti hubby sis lg excited tu.

Saya lebih dapat tahu pregnant tu suami dh mula cium , wish goodnight setiap hari . Kita pulak risau sbb takut excited sgt . Lama² tu rasa terharu pulak dia selalu cium perut 😅😅

Normal sis...hubs sy pon gitu...dy kata sbb anak 1st...dy x pandai lg...belum terbiasa katanya...yg lebih penting utk dy...lengkapkan keperluan sy n anak yg bakal lahir...tp klu mintak dy sentuh...dy buat je..