4 months pregnant.

Hubby doesn't try to put his hand on my belly. Only did it when i hold his hand to my tummy. Normal?

247 Các câu trả lời

Normal.. Sy dulu early pregnancy suami x pegang pun.. Now dah third trimester... Dia yg lebih2.. Ckp dgn baby

Normal je. My husband plak malu2 nak pegang. 1st preggy. Dah 17 week ni perut dah besar, dia sendiri yg usap2 perut.

4y trước

Sama la. Husb mcm malu2 bila nak pegang. Sblm tidur mesti dia nak pegang sengih2. Excited. 😁😂

Saye dh 5bulan bru suami pegang and ngaji dkt perut. Dulu mmg xnk langsung pegang perut sbb tkut jdi pape

husband sy plak ble dpt tau je dh mula cium perut, usap2 n sembang2 ngan baby.. padahal mase tu br 4wk..

Husband just afraid.. They kinda "If I touch it, will it hurt the baby?" something like that..

Suami sy dr awal pregnant suka pegang perut dan cium. Kdg2 sembang dgn baby walaupun baru 2 3 bulan

Dia seram nk pgg kot🤣..suami sy asal sy ckp baby kick..laju je dia pgg perut..pstu borak2 ngan baby.

depa takot kot..kdg lelaki ni xtaw n xphm ..kita kna hbaq depa apa kita suka apa kita xsuka ...

Sama ja ,mau juga tarik tgn hsbnd sruh pegang perut 😂 mybe segan kot dorggg mau pegang ,😆

hubby sy mmg suka letak tgn smbil usap perut. n then dia suka ckp ngn baby😅