4 months pregnant.

Hubby doesn't try to put his hand on my belly. Only did it when i hold his hand to my tummy. Normal?

247 Các câu trả lời

Husband mmg suka main dgn perut sya.. Time bby gerak lagi laa dia geram.. Selalu usap perut.. Seronok juga tgk dia excited..🤭🤭

4y trước

Husband sy tak pun. Kdg kdg je

my hubby pon mula² tu takot nk pegang . tiap kali nk pgang mesti tnya bby duk kt mna dy tkot tertekan kuat kot 😅😅😅

Normal..klau husband sy dia tkut..tkut baby newborn,tkut darah 😂😂 tkut xbleh bwk bincang..hrp kt LR nnti xpitam la dia

mgkin asben takut nak pgg.. Mcm asben saya skrg ni dh 8 bulan lebih baru brani nak pgg sbb tengok perut goyang2 baby kick..

its normal dear..sy dr start pregnant until now 7m, husband never put his hand on my tummy.so sad but its true.😂

3y trước

same here.. da masuk no 3rd ni pun, my husb tak pernah dgn sendiri sentuh usap2 perut sy. kdg sedih gak.. rasa mcm syiok sendiri je. tapi tula.. org da taknak pegang story2 dgn baby..takkan nk paksa kan

Seronokkan baby dh ada tindak balas time sembang2. Insya allah moment2 ini jugak akan saya alami nnt. Doakan saya juga sis

Husband saya suka pegang perut tapi time dia pegang time tu lah baby diamkan diri dalam ni 😂

5y trước

👍👍👍👍👍

ramai je suami mcm tu sis. jgn risau normal je lah. mmg la samtime sedih mmc dorg xexsaited kan. to mmg dh peel dorg gitu

I think it normal, my husband always said he afraid he might hurt me and baby. just keep doing it until he find it is ok.

xpe sis normal tu..jenis suami yg rock ni mmg mcmtu,sy pon mcmtu..suami x romantic..sy okay je sis..sis jgn sedih2 tau..