4 months pregnant.

Hubby doesn't try to put his hand on my belly. Only did it when i hold his hand to my tummy. Normal?

247 Các câu trả lời

From the 1st kids till 4th now preggy 4month... Husbnd never touch my belly... Huhu... I ask him to touch and talk but he didn't want.... Sad but what can I can do...

It's depend on invidual. Mungkin hubby takut atau x berani.. Setiap suami mesti kisah ttg isteri yg mengandung. Kita ajar la suami kita atau igt kan dia. ♥️♥️

Sy pula dia pegang tp pastu ckp sy tipu.. Sy dapat rasa baby gerak2 tp dia kata dia x rasa pape.. Hahhaa sy cakap tgn kasar sgt byk buat kerja jadi x rasa 🤪

Kalau saya rasa senak Kalau hubs letak tgn, اِ نْ شَآ ءَ اللّهُ nanti dah besar sikit Mungkin ur hubs letak. Keep thinking positive ye☺️☺️

normal. most man don't feel the affection to something they haven't see or touch. for them, that's only your tummy..not the baby. don't think too much into it.

Sama la ngn husbnd sy..bila tnye die ckap bby kuar nti abg pegangla...haha normal je tu sis...sy pn xslesa sebenarnye bila die letak tgn kt perut..senak..hihi

Mungkin husband awk tkut kalau terpegang kuat ke. Belly awk belum nmpak sngt kn? Sbb suami sy pun tkut nk pegang dia ckp tkut trpgang kuat 😆

klu suami sy . dr 7 week lg suka pgng² prut ckp gn bby smpi skrgg ... 🤭 bila dpt tau sy pregy excited ny lain mcm , suami sy jnis yg suka budak kcik 🥰

Ada husband takut..mcm husband sy..dia takut...tidur pon jauh² sbb takut terkena perut...kadang dia pny takut tak ckp dgn kita

husband sy sejak tau pregnant, slalu cium, usap2 perut.. kdg tu sembang ngan baby.. dr awl n masih same smpi skang.. dh nk msk 21wk