pilihan hospital ibu" semua boleh share sikit siapa yg ada pengalaman brsalin di...

HTA @ Hospital Selayang

3 Các câu trả lời

saya pernah bersalin HS, tapi waktu tu PKP lah jadi maybe tak sama dgn sekarang. tak busy sangat, kat PAC tak lah lama. nurses doctors semua baik sangat tapi maybe sebab saya special case kut. HTA orang kata busy amat, tapi hospital baru so lagi selesa, baju dia pun cute, kaler purple, bedung baby pun cute ada mini love2 hahah. both ada doktor pakar segalanya so jangan risau bab tu.

Saya bersalin hospital selayang. So far okay jee nurse baik, doc pun okaylah. Bilik okay eh senang ckp smua okay je 🤣🤣🤣 hta pun org kata best sbb tmpat baru and nurse doc sana pun baik jugak kan hehe.

Saya baru admit semalam, nak czer kejap lagi. HTA Ok sangat. Most nurses friendly je. Doktor pun friendly. Tapi memang sangat busy dan banyak orang datang. Menunggu la nak dapat katil.

4t trước

alamak planning nak bersalin kat HTA nnt walaupun agak jauh dri rumah 😅 boleh je kan bersalin kat sana walaupun rumah jauh sikit?