9weeks Baby Still Tkde Jantung

Hritu time 7 weeks scan, dr ckp bby bru 6weeks mcm tu, dh nmpk bby tp blum dpt dgr heartbeat, after 2 weeks repeat lg and ikut size janin bru 7weeks lebih mcm tu and Dr ckp still blum dpt tgok heartbeat, untuk confirm Dr mintak buat tvs scan. So Ahad nt bru dpt appointment untuk tvs. Agak2 still ade hrpn ke untuk tgok heart beat bby? 🥺 Tp seriously start dr last week dh tkde rse mual , dah tk mengah mcm sebelum ni. 🥺🥺

3 Các câu trả lời

Hi awak. Same situation dengan sy.. buka buku pink 8w and doctor scan tk nampak heartbeat. Dah refer ke hosp check dan kata maybe baby kecil dr tarikh. So hosp bagi tarikh 23 may utk check lg sekali. Risau, hari2 fikir. Nak pergi check sendiri dkt swasta takut pulak. May Allah ease for both of us

1y trước

sy esok pg bru nk scan dkt swasta. bt tvs yg scan bawah. sbb ptotnya next week 17/5 ade appointment bukak buku pink. moga semua nya baik baik untuk kita. Aamiin ❤️

kalau scan 6w, should be after 2w jadi 8w la kan, bukan 7w lagi. alahan tu normal je hilang awal.

1y trước

ha aa betul ptut dh beza 2 minggu, tp size bby bertambah 1 minggu je dr sblum ni.

insyaAllah sis Ada harapan 🥰 jangan risau k...

1y trước

okay lah. sy positifkan diri. cube jaga diri. tunggu appointment ahad nt . thank you ❤️