Diu 30(12)2023

Hri nei dh 39 week 2 day takde tanda lagi semua dh but berjalan naik rurn tangga..tapi still takde tanda...risau lah plok takut terlebih diu...ade k dkt dlm neii same nasib dgn sy?? Bby sdp ddk dlm lagie tak nk kelur😊😣😂

4 Các câu trả lời

sy 33 org ank semuanya lebih due date..kena g serah diri..dOrang semua suka ddk dlm perut ibu lama² agaknya..hahaha..alhamdulillah,yg sulung dh 5 thun,yg ke2 2thun,si bOngsu 6buln dah....just enjOy yOur day k mumy..😊😊

due 29/12 tapi esok dh kena serah diri dah..doakan semoga urusan saya esok d prmdhkn🤲

due kite same la..tp 29hb 12 dh kena serah Diri gdm on diet.

Sama due dgn sy. Still tak ada apa2 tanda lagi.😅