Gestational Weight Gain

How much weight do you gain for one month? Ada ke naik sampai >5kg mcm saya😅😖😭

4 Các câu trả lời

Ohh saya xde. Berat xnaik sgt selepas saya dh ada selera mkn. Masa first trimester tu, saya lost 6kg. Last week check up kali ke dua berat xde beza sgt. Kena tgk bln 9 ni mcm mana

sy 5w Suda buka buku pink weight 87kg obesity...after 2nd appointment 8w jadi 85kg until now..17w oredy😅😅

sy naik dlm 1.5 ke 2 kg every month. berat sebelum pregnant 42kg, now dh 3 bulan berat 48kg.

sy cuma naik 1kg je