Nak elak dapat doc lelaki waktu bersalin nanti....

Hosp putrajaya atau hosp seremban?

2 Các câu trả lời

kerajaan u xboleh pilih. doctor mana yg ada tu yg akan attend u. nak pilih2 doctor boleh pegi swasta. request doctor sana. tapii kalau masa nak bersalin tu doc incharge u xde, ade doctor lelaki jer, pon doctor tu jugak yg akan attend u.

boleh la nak request tp nak dpt tu tgk pada siapa yg available/dorang nak layan atau tak. bykkan berdoa dari skrg. ada org dipermudahkan urusan dpt semua yg cek, yg assist, yg in charge semua perempuan. moga awk pun sama.