Scan gender

Hiiii just want to know, kalau dah 20weeks boleh scan gender dah ke? #scan20weeks #ingintahu

2 Các câu trả lời

Boleh ☺️

11mo trước

Perut tak besar tu normal. Saiz perut bukan ukuran untuk perkembangan baby. Nak tahu perkembangan baby sihat atau tak melalui scanning dan consultation daripada doktor. Saiz perut ikut bentuk badan dan saiz ibu itu sendiri. Sebenarnya baby dah bergerak cuma as a first time mom kita tak tahu dan tak aware lagi pergerakan baby macam mana. Usually 20weeks++ akan lebih terasa. Saya, 20weeks dah buat detail scan. Tak perlu risau soal saiz perut. Yang penting pregnancy awak, doktor tak kata apa2 yang abnormal 😊

Boleh sgt

11mo trước

Kecik besar tk penting . Maybe Sbb bdn Awk mmg asal2 Kurus 😊 Yg penting baby sihat membesar. Kalau 1st baby normal tk rasa gerak2 baby lg sbb baby kecik lg dia gerak je Sis awk je belum rasa