BABY 5 MONTH 15 DAYS

Hiii momiessss . Normal ke eh ? anak last susu 12 am then 630am baru dia nak minum semula . sebelum tu ade kejot anak dalam pukul 4am nak bagi dia susu . tapi dia taknak minum susu #SUSUFORMULA #FIRSTMOM

4 Các câu trả lời

sis anak saya pun kadang macam tu juga , tapi saya kejut kan bagi susu kalau dia taknak bagi tidur.. kalau dia haus dia bangun sendiri😁

1y trước

ohyekeee 😂 . okkkokkk thankyouuuu

Anak sy mcmtu juga tido lama & timbang berat masa umo 6 bulan naik 200g je terkejutnye.fully bf

klo sy angkat je susu kn.. kdg dia nk mnum.. klo xnk bru biar..

1y trước

👍🏻👍🏻

Normal je heheh

1y trước

Hehehh okkk🥰