baby premature 34weeks

hii sy nak tanya. sy dh ada tanda2 nak beranak baby premature. bukaan cm baru 2cm kalau contraction makin mengurang boleh ke discharge balik rumah? ataupun kena tahan ward sampai beranak? srsly mental rsa tak kuat nak stay kt hospital 😔 #firstmom #pleasehelp #babypremature #34weeks

1 Trả lời

kalau contraction makin kurang and jalan tak buka, doc akn bgi balik. tengok atas badan kita. kadang contraction takda tapi jalan da buka. ap² pon doa banyak² semoga bby keluar cukup bulan.